mit tilbud adskiller sig, idet jeg ikke er uddannet psykolog eller psykoterapeut - og det er vigtig for mig at fastholde, da jeg har erfaret, at der er behov for alternativer til de eksisterende tilbud.

min tilgang er baseret på egne erfaringer og fokuserer i høj grad på nutid og fremtid - samtidig er jeg af den opfattelse og har erfaret, hvor afgørende det er, også at arbejde med balance i den fysiske krop, for at få succes på vejen ud af en spiseforstyrrelse - derfor er jeg igang med at supplere med en uddannelse som yogaterapeut med speciale i kost.

Som tidligere eliteidrætsudøver, fitness instruktør og socialrådgiver, har jeg årelang erfaring med træning på eliteplan, træningsafhængig, kost og ernæring og samtidig en tilgang til samtale/mentorforløb, som er baseret på respekt og ligeværdighed. Læs mere om mig her. 

 

Samtale og mentorforløb

Jeg ved, at det der kan være brug for på vejen ud til et liv med mad-ro eller på vej ud af livet med en spiseforstyrrelse, er et sted, hvor du kan trække vejret. En du kan tale med uden konsekvenser for, hvordan vedkommende måtte tænke eller føle. En hvor du 100% ved, at det er okay, at alting tager tid, at det er okay, at have tilbagefald og ikke mindst, en der ikke dømmer, men tværtimod rummer hele dig, også når, du har brug for at gå to skridt tilbage. 

Det jeg kan tilbyde er at lytte og dele alle de erfaringer, tanker og følelser, som du ønsker at drøfte. Samtidig et holdepunkt og et "støtteben", når det bliver nødvendigt. Jeg ved af egen erfaring, hvor meget det kan betyde at møde et andet menneske, som har erfaret, det du går igennem.

Jeg tilbyder individuelle samtaler og mentorforløb. Samtalerne afholdes der hvor du er mest tryg, og det kan sagtens variere. Det samme gælder for mentorforløb, som f.eks. også kan indeholde "trygheds" opkald, gåture eller, hvad der er nødvendigt, når det bliver svært. 

Hvis du ønsker det, kan vi under eller efter forløbet, også arbejde med kost og bevægelse, så din krop kommer tilbage i balance.

 

PRISER

Samtale 1000kr/time 

Mentorforløb aftales individuelt alt efter behov

Der må påregnes transportudgifter uden for København